PRESS

Dirk Rothuizen in Golfers Magazine

 

 


Jan van den Berg & Dirk Rothuizen
Nagenieten op terras van Ste-Maxime

 

Masters of Golf betekent genieten in Frankrijk en gedegen golfles!

Masters of Golf is een bedrijf dat exclusieve golfclinics en golfreizen organiseert naar de mooiste banen van Zuid-Frankrijk. Masters of Golf is een initiatief van ondernemer Jan van den Berg – hij vertoeft regelmatig in Frankrijk om daar te golfen – en Dirk Rothuizen: een gedreven PGA professional. Het idee voor Masters of Golf ontstond toen Jan in februari bij 18 graden Celsius, met uitzicht over de zonnige blauwe Middellandse Zee, vanuit een onbespeelbaar Nederland door Dirk werd gebeld...

Hoe combineert Masters of Golf genieten in Frankrijk met gedegen golfles?

• u speelt uitsluitend op geweldige banen, die tot de beste van Frankrijk behoren
• de lessen en trainingen vinden plaats onder sublieme weerscondities.
• u krijgt les van gedreven vakmensen
• uw groep bestaat uit maximaal zes personen zodat iedereen ruim voldoende aandacht krijgt
• wij zorgen voor een prima onderkomen waar het u aan niets ontbreekt
• u geniet van overheerlijke maaltijden uit de Franse cuisine
• tijdens een wijnproeverij geniet u van gezelligheid en bijzondere wijnen


Hoe kan Masters of Golf dit alles garanderen?
Dirk is de hoofdcoach van Masters of Golf en de manager van de professionals die bij ons werken. Dirk is een veelgevraagde pro: hij heeft veel ervaring in het lesgeven. Hij verdiende niet alleen als golfspeler zijn sporen, maar ook is hij een gekende coach in de honkbalwereld. Dirk volgt een opleiding bij één van de grootheden binnen de Nederlandse Golf Federatie: bondscoach Eric der Kinderen. U ziet: qua golfbegeleiding bent u bij Dirk in uitstekende handen!
Lees het artikel over Dirk Rothuizen in Golfers magazine.

Jan (Hcp 23,2) is ondernemer in Nederland en Frankrijk. Alhoewel zijn activiteiten in Nederland niet horecagerelateerd zijn, komt zijn kennis als DGA van een aantal technisch ‘state of the art-bedrijven’ goed van pas. Ook is hij mede-eigenaar van Château de Vallagon in de streek Loire-et-Cher. Dit statige sprookjesachtige kasteel in het groen staat garant voor een geweldig onderkomen en een uitstekende keuken. Jan woont in de Var in Zuid-Frankrijk, spreekt de taal en is in Besse-sur-Issole met twee vrienden een geweldig restaurant begonnen: Le Jardin de Gaspard.

Dirk en Jan kennen bijna alle golfbanen in het gebied op hun duimpje. Beiden hebben meermaals met anderen gespeeld op de golfbanen die u aantreft op deze website, zij hebben alle hotels bezocht en onderzocht. Kortom: Masters of Golf weet van de hoed en de rand, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en zich helemaal kunt richten op golfen en genieten.

Als u met Masters of Golf meegaat dan heeft u geen onverwachte tegenvallers en kunt u onder zeer comfortabele omstandigheden aan uw spel werken en genieten van de omgeving. Bekijk de arrangementen van Masters of golf.
cms/design: RUIG